Új jelszó kérése

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és 500 Ft értékű ajándékot kap!

Tovább a részletekre

A feliratkozás semmilyen kötelezettséggel nem jár, bármikor leiratkozhat. Adatait bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

Ikon pontgyűjtő kártya

Mire jó az ikon kártya?

Termékajánló

TOP termékek

Partnereink

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Elérhetőségeink:

írjon ügyfélszolgálatuknak!E-mail: Írjon Ügyfélszolgálatunknak!

telefonszámTelefon: +36-30/900-5217

VendégkönyvVendégkönyv: Írja meg véleményét!!

Termék részletek



DIA-WELLNESS joghurt ízű fagylaltpor édesítőszerrel 250g

DIA-WELLNESS joghurt ízű fagylaltpor édesítőszerrel 250g

Termék ára
1 178 Ft (998 Ft + ÁFA)1178
Termék kosárba helyezése
Lejárati idő
2016.11.23.
1kg ára
4244 Ft
Cikkszám
0837DW250
Megosztom
Raktárkészlet
5 db
Rövid leírás a termékről

A joghurt ízű fagylaltport azoknak ajánljuk, akik a klasszikusok mellett kedvelik a különlegesebb, lágy ízeket is.  Fagylaltgép nélkül,tej hozzáadásával fagylalt, parfé vagy shake is készíthető az édesítőszerrel készült porból.

 

2016. július 20-tól Magyarországon is életbe lépett EU-s rendelet alapján nem használható a „diabetikus”, „cukorbetegek is fogyaszthatják” és a narancssárga kör jelölés az élelmiszereken, ugyanis a cukorbetegek számára készített élelmiszerek ily módon történő megkülönböztetése megtévesztő lehet. A fogyasztókat az élelmiszereken lévő cukortartalommal és a többi tápanyagtartalommal (pl. szénhidráttartalommal) kapcsolatos tájékoztatás, a tápértékjelölés is segít a tájékozódásban.

 

A fagylalt története

A kínaiak már ötezer évvel ezelőtt ismerték a fagylalt korai változatát. A hideg csemege a perzsák és az arabok közvetítésével jutott el a Földközi-tenger menti országokba. Hippokratész orvosságként ajánlotta betegei számára, Nagy Sándor élénkítőszer gyanánt szolgáltatta fel a csaták előtt, míg Néró császár akár négyszáz kilométeres messzességből is hozatott jeget, hogy elkészíthessék számára a mézzel, ibolyával, rózsavízzel, fahéjjal és gyümölcsökkel kevert fagylaltféleséget.

A hideg édesség sokáig csak a fejedelmi udvarok különlegessége volt, ám az 1700-as évek végén Párizsban már nyolcvanféle fagylalt és szorbet közül válogathattak a vendégek. A magyar fagylaltozás hőskora a reformkor idejére tehető. Sissi királyné kedvenc fagylaltja az ibolya volt.

A hosszú múltra visszatekintő "hideg nyalat" a jelenben is változatlanul őrzi népszerűségét a fogyasztók körében, remekül beleillik a modern kor étkezési szokásaiba. A nemes és ízgazdag alapanyagok, a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges életmódot követők igényeit, édes íz utáni vágyát is. Hiszen a hagyományosnak mondott fagylaltok mellett megtalálhatjuk a csökkentett kalória tartalmút, a multivitamint, sárgarépa és narancs egyesítésével a növelt C-vitamin tartalmút vagy éppen az egzotikus magvakkal ízesített készítményeket is.

Magyarországon is egyre szélesebb a joghurt térhódítása, mely a cukrászati készítmények mellett a fagylaltkészítést is megérintette: a joghurt alapú és gyümölccsel megbolondított fagylaltok követik a modern étkezési kultúrát. A magyar cukrászok fantáziájának és alkotó kreativitásának köszönhetően a magas minőségű hazai fagylaltkészítmények - legyen az vanília vagy egy még alig ismert, újdonságnak számító íz - helytállnak az európai uniós kihívások közepette is. A kiváló mestereknek köszönhetően nálunk minden fogyasztó élvezheti a hűvös csemege sokoldalúságát és harmóniáját.

A termék tulajdonságai

Összetevők:  
pálmaolaj, édesítőszer: eryhtritol, xylitol, sucralose, sztívia, sűrítőanyag: módosítottkeményítő, szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros- és sovány tejpor,joghurtpor (2%), étkezési sav: citromsav, kristályvanillin, emulgeálószer: zsírsavak poliglicerolészterei, zsírsavak- mono és dligliceridjei, aromák.

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 469 Kcal /1971 KJ
Fehérje: 3,1g
Szénhidrát: 58,9 g, melyből cukor: 9,5, poliolok 31,6g
Zsír: 30,1 g, melyből telített zsírsav: 15,4g
rost: 0,5g
só: 0mg


Fagylalt készítése:
2dl hideg tejet egy edénybe öntünk, hozzáadunk 70g fagylaltport és kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fokozaton kb. 3 percen keresztül felverjük a krémes állag eléréséig. A fagylaltmasszát poharakba öntjük és a kívánt keménységűre fagyasztjuk.

Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt 10-15 perccel szobahőmérsékleten felengedjük, utána fogyasztható.

Shake készítése:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát, így még hűsítőbb shake-et kapunk.


Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
51
1
V.B. Zsuzsi
2011.08.25 17:21
Tökéletes, krémesen lágy fagyit készíthetünk belőle pillanatok alatt.Tölcsérbe adagolva még egy fanatikus fagyi-imádó is elismeréssel fog nyilatkozni.
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.